Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

ΥΒΡΙΣΤΟΝ

ΥΒΡΙΣΤΟΝ 500 γρ. 
ΥΒΡΙΣΤΟΝ 500 γρ.

Νόστιμα υπέροχα  ξεχωριστά ζυμαρικά χάρη στα αγνά υλικά αλλά και τις πατροπαράδοτες παραδοσιακές μας συνταγές. Αλεύρι και σιμιγδάλι μας δίνουν  απαλά φύλλα  ανοιγμένα στο χέρι, ένα πέρασμα από το σάτσι και οι «Καλοαγρίτισσες»  αφού τα κόψουν στο χέρι όπως και τις χυλοπίτες τα ψήνουν στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν. Ένα γρήγορο νόστιμο υγιεινό πιάτο στην κουζίνα σας.
ΣΥΝΤΑΓΗ
Υβριστά ή Εβριστά
 Εκτέλεση συνταγής:
Βάζουμε τα υβριστά σε ένα βαθύ σκεύος. Ρίχνουμε βρασμένο και αλατισμένο νερό πάνω στα υβριστά. Τα αφήνουμε σκεπασμένα για 5-6 λεπτά τα στραγγίζουμε και ρίχνουμε  λιωμένο αγνό βούτυρο ή λάδι.Είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !
Συστατικά: Aλεύρι ,αλάτι.
Βάρος καθαρό: 500 γρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου