Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

Ψαρονέφρι τυλιχτό με σφολιάτα και κρυμμένα μυστικά



Ψαρονέφρι τυλιχτό με σφολιάτα και κρυμμένα μυστικά



psaronefri_964244769.jpg
Το Pontos-News.Gr σας προτείνει το Ψαρονέφρι τυλιχτό με σφολιάτα που κρύβει μέσα του μυστικά. Ένα πίάτο που αποτελεί γευστικό πειρασμό και γίνεται πολύ εύκολα
Υλικά
1 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε λεπτές φέτες
1 φύλλο σφολιάτας
100 γρ γαλοπούλα καπνιστή
500 γρ μανιτάρια κονσέρβας σε φέτες
1 σφηνάκι κονιάκ
1 αυγό
2 κουταλιές μαραγρίνη
3 κ.σ. μουστάρδα, 1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο. 2 κ.σ. μέλι
Αλάτι, πιπέρι
Σουσάμι

Εκτέλεση
Ροδίζουμε το ψαρονέφρι, στη λιωμένη μαργαρίνη, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κονιάκ. Αφήνουμε το κρέας να ψηθεί για 20΄.
Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας πάνω σε λαδόκολλα και το ανοίγουμε λίγο με τα χέρια μας. Τοποθετούμε το κατά μήκος τις φέτες της γαλοπούλας, από πάνω το ψαρονέφρι και σκορπίζουμε τα μανιτάρια. Βάζουμε σε ένα βαζίακι τη μουστάρδα το μέλι και το ξύδι, κουνάμε πολύ καλά να ανακατευθούν και περιχύνουμε με το μίγμα όλη την επιφάνεια.
Τυλίγουμε σφιχτά το ρολό, με την βοήθεια της λαδόκολλας και τοποθετούμε σε ταψί, που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
Τρυπάμε την επιφάνεια με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία. Το αλείφουμε με έναν κρόκο αυγού που έχουμε αραιώσει με νερό, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε στους 200° για 30΄περίπου ή μέχρι να ροδίσει.
Όταν κρυώσει λίγο κόβετε σε φέτες και περιχύνετε με τη σάλτσα του
Καλή σας όρεξη!
Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου