http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr/search/label/%CE%98%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE
- Αρχική σελίδα
- GOURMET ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
- ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
- ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
- ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
- ΝΗΣΤΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΑΓΙΟΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΣΑΛΑΤΕΣ
- ΠΙΤΕΣ
- ΠΙΤΑΚΙΑ
- ΨΩΜΙ
- ΣΟΥΠΕΣ
- ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
- ΧΟΙΡΙΝΟ
- ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ
- ΓΛΥΚΑ-ΠΑΓΩΤΑ-ΓΡΑΝΙΤΕΣ
- ΓΛΥΚΑ
- ΚΕΙΚ
- ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
- ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ-ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
- ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΑΤΑ
Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012
ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ
ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ
Υλικά: 1 πνευμόνι από χοιρινή συκωταριά
Μισό συκώτι από την χοιρινή συκωταριά
1-2 Μπριζόλες χοιρινές μέτριες ( φαλτσέτες ) κομμένες σε μπουκιές
Μισό ποτήρι του νερού ελαιόλαδο
5 κρεμμύδια ξερά σε φέτες
3 μέτριες ντομάτες
Μία δάφνη
2-3 γαρύφαλλα
φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγο αλάτι
1 ποτήρι του νερού νερό
ένα φλιτζάνι του καφέ ρύζι (Καρολίνα)
Εκτέλεση: Αφού ζεματίσουμε το συκώτι και τα πνευμόνια τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
Βάζουμε σε κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από το νερό και το ρύζι και τα αφήνουμε
να πάρουν μία βράση. Κατόπιν προσθέτουμε το νερό και αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί
σε χαμηλή φωτιά. Τέλος προσθέτουμε και το ρύζι.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου