ΞΙΦΙΑΣ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ -IZGARA KIKIC BALIGI
ΥΛΙΚΑ
2 φιλέτα ξιφία
1 κουτ. σούπας λευκό ξύδι
1 κουτ. σούπας ζάχαρη
1 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
2,5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Ψιλοκομμένο δυόσμο από δύο κλαδάκια
2 κομμένα σε κύβους αγγούρια
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
1. Ανακατεύετε καλά το αγγούρι, κρεμμύδι, δυόσμο, ξύδι, 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και ζάχαρη. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και έχετε τη συνοδευτική σαλάτα για το ψάρι.
2. Με το υπόλοιπο ελαιόλαδο λαδώνετε καλά τα φιλέτα ξιφία.
3. Ψήνετε το ψάρι στα κάρβουνα ή στη σχάρα του φούρνου.
4. Σερβίρετε το ψάρι με τη σαλάτα.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!
Malzeme
* 2 adet kılıç balığı filetosu
* 1 çorba kaşığı beyaz sirke
* 1 çorba kaşığı şeker
* 1 adet küp küp doğranmış kırmızı soğan
* 2.5 çorba kaşığı zeytinyağı
* 2 dal kıyılmış nane
* 2 adet salatalık (doğranmış)
Yapilisi
Izgara Kılıç Balığı Yapılışı:
1. Salatalık, soğan, nane, sirke, 1 kaşık zeytinyağı ve şeker iyice karıştırılır. Tuzlanıp biberlenir.
2. Balık kalan zeytinyağı ile iyice yağlanır.
3. Mangalda veya fırının ızgarasında her iki tarafı pişirilir.
4. Servis tabaklarına alınıp naneli salata ile servis yapılır.
Afiyet Olsun
ΥΛΙΚΑ
2 φιλέτα ξιφία
1 κουτ. σούπας λευκό ξύδι
1 κουτ. σούπας ζάχαρη
1 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
2,5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Ψιλοκομμένο δυόσμο από δύο κλαδάκια
2 κομμένα σε κύβους αγγούρια
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
1. Ανακατεύετε καλά το αγγούρι, κρεμμύδι, δυόσμο, ξύδι, 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και ζάχαρη. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και έχετε τη συνοδευτική σαλάτα για το ψάρι.
2. Με το υπόλοιπο ελαιόλαδο λαδώνετε καλά τα φιλέτα ξιφία.
3. Ψήνετε το ψάρι στα κάρβουνα ή στη σχάρα του φούρνου.
4. Σερβίρετε το ψάρι με τη σαλάτα.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!
Malzeme
* 2 adet kılıç balığı filetosu
* 1 çorba kaşığı beyaz sirke
* 1 çorba kaşığı şeker
* 1 adet küp küp doğranmış kırmızı soğan
* 2.5 çorba kaşığı zeytinyağı
* 2 dal kıyılmış nane
* 2 adet salatalık (doğranmış)
Yapilisi
Izgara Kılıç Balığı Yapılışı:
1. Salatalık, soğan, nane, sirke, 1 kaşık zeytinyağı ve şeker iyice karıştırılır. Tuzlanıp biberlenir.
2. Balık kalan zeytinyağı ile iyice yağlanır.
3. Mangalda veya fırının ızgarasında her iki tarafı pişirilir.
4. Servis tabaklarına alınıp naneli salata ile servis yapılır.
Afiyet Olsun
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου