Φάβα | |
Χρόνος ψησίματος: 35’
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 600 gr DIP
ΥΛΙΚΑ ΒΑΣΗΣ
φάβα 500 gr
κρεμμύδια 2
δαφνόφυλλα 2
ελαιόλαδο
ΥΛΙΚΑ ΚΑΡΥΚΕΥΣΗΣ
αλάτι ψιλό
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
1 Καθαρίστε και ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια.
2 Σε μια κατσαρόλα βάλτε τη φάβα, τα κρεμμύδια, τα δαφνόφυλλα και σκεπάζετε με νερό.
3 Αλατοπιπερώστε και χωρίς να σκεπάσετε την κατσαρόλα αφήστε τη φάβα να βράσει σε σιγανή φωτιά.
4 Όταν χυλώσει, αποσύρετε από τη φωτιά, ελέγξτε το αλατοπίπερο και αφαιρέστε τα δαφνόφυλλα.
5 Σερβίρετε με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με κύμινο.
CHEF D’ OEUVRE
ΧΕΫΔΕΝ 20, ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ 104 34, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210.82.31.935
|
http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr/search/label/%CE%98%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE
- Αρχική σελίδα
- GOURMET ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
- ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
- ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
- ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
- ΝΗΣΤΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΑΓΙΟΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΣΑΛΑΤΕΣ
- ΠΙΤΕΣ
- ΠΙΤΑΚΙΑ
- ΨΩΜΙ
- ΣΟΥΠΕΣ
- ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
- ΧΟΙΡΙΝΟ
- ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ
- ΓΛΥΚΑ-ΠΑΓΩΤΑ-ΓΡΑΝΙΤΕΣ
- ΓΛΥΚΑ
- ΚΕΙΚ
- ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
- ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ-ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
- ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΑΤΑ
Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013
Φάβα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου