Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Φάβα

Φάβα


Χρόνος ψησίματος: 35’

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 600 gr DIP

ΥΛΙΚΑ ΒΑΣΗΣ
φάβα 500 gr
κρεμμύδια 2
δαφνόφυλλα 2
ελαιόλαδο

ΥΛΙΚΑ ΚΑΡΥΚΕΥΣΗΣ
αλάτι ψιλό
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
1 Καθαρίστε και ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια.
2 Σε μια κατσαρόλα βάλτε τη φάβα, τα κρεμμύδια, τα δαφνόφυλλα και σκεπάζετε με νερό.
3 Αλατοπιπερώστε και χωρίς να σκεπάσετε την κατσαρόλα αφήστε τη φάβα να βράσει σε σιγανή φωτιά.
4 Όταν χυλώσει, αποσύρετε από τη φωτιά, ελέγξτε το αλατοπίπερο και αφαιρέστε τα δαφνόφυλλα.
5 Σερβίρετε με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με κύμινο.


CHEF D’ OEUVRE
ΧΕΫΔΕΝ 20, ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ 104 34, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210.82.31.935

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου