Φλωρεντίνες στο «πιτς-φιτίλι»! | |
Προετοιμασία 5’. Μαγείρεμα 12 ‘
Υλικά
150 γραμ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
150 γρ. ζάχαρη
50 γρ. μέλι
100 γρ. αμύγδαλα εφιλέ
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170oC. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη και το μέλι σε μικρή κατσαρόλα. Αφήνουμε να βράσει για 5-6 λεπτά περίπου. Είναι έτοιμο όταν, αφού ρίξουμε μια σταγόνα σε ένα πιατάκι και κρυώσει, πλάθεται. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το μείγμα σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 12-14 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε ακανόνιστα κομμάτια.
Έτοιμες οι Φλωρεντίνες μας!
Συνταγή Ηλίας Δεμιρτζόγλου στο Cook Book!
|
http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr/search/label/%CE%98%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE
- Αρχική σελίδα
- GOURMET ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
- ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
- ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
- ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
- ΝΗΣΤΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΑΓΙΟΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΣΑΛΑΤΕΣ
- ΠΙΤΕΣ
- ΠΙΤΑΚΙΑ
- ΨΩΜΙ
- ΣΟΥΠΕΣ
- ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
- ΧΟΙΡΙΝΟ
- ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ
- ΓΛΥΚΑ-ΠΑΓΩΤΑ-ΓΡΑΝΙΤΕΣ
- ΓΛΥΚΑ
- ΚΕΙΚ
- ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
- ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ-ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
- ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΑΤΑ
Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013
Φλωρεντίνες στο «πιτς-φιτίλι»!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου