ΚΟΥΣ – ΚΟΥΣ
Οδηγίες Βρασμού:
Ρίχνετε 1 ποτήρι κους – κους σε αλατισμένο νερό που βράζει (5 ποτήρια) ανακατεύοντας ελαφρά κάθε λίγο και αφήνετε να βράσουν για 17-20 λεπτά.
Έπειτα τα σοτάρετε με βούτυρο ή λάδι και τα σερβίρετε με τυρί , γάλα ή με κάποια σάλτσα της αρεσκείας σας.
Χρόνος Βρασμού : 17 με 20 λεπτά
Οδηγίες Βρασμού:
Ρίχνετε 1 ποτήρι κους – κους σε αλατισμένο νερό που βράζει (5 ποτήρια) ανακατεύοντας ελαφρά κάθε λίγο και αφήνετε να βράσουν για 17-20 λεπτά.
Έπειτα τα σοτάρετε με βούτυρο ή λάδι και τα σερβίρετε με τυρί , γάλα ή με κάποια σάλτσα της αρεσκείας σας.
Χρόνος Βρασμού : 17 με 20 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου