Παίρνουμε ένα κιλό μικρές πατάτες και τις πλένουμε πολύ καλά τρίβοντας με τα...
χέρια μας ή το σφουγγάρι των πιάτων.
Τις κόβουμε στα 4 και τις τοποθετούμε σε ένα βαθύ μπολ.
Ρίχνουμε αλάτι, ένα κουταλάκι γλυκιά πάπρικα, μισή κουταλιά του γλυκού τριμμένο ξερό κόλιανδρο, 3-4 φυλλαράκια δυόσμο τριμμένο, μισό κουταλάκι μοσχολέμονο τριμμένο, μισό κουταλάκι πιπερόριζα τριμμένη και 4 κουταλιές της σούπας λάδι.
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα μαζί τα υλικά και κατόπιν τηγανίζουμε τις πατάτες στη φριτέζα ή τις ψήνουμε στο φούρνο.
Είναι υπέροχο συνοδευτικό για όλα τα είδη κρεάτων και σαν σνακ για μπύρα.
ΠΗΓΗ http://syntages-tv.blogspot.gr/
χέρια μας ή το σφουγγάρι των πιάτων.
Τις κόβουμε στα 4 και τις τοποθετούμε σε ένα βαθύ μπολ.
Ρίχνουμε αλάτι, ένα κουταλάκι γλυκιά πάπρικα, μισή κουταλιά του γλυκού τριμμένο ξερό κόλιανδρο, 3-4 φυλλαράκια δυόσμο τριμμένο, μισό κουταλάκι μοσχολέμονο τριμμένο, μισό κουταλάκι πιπερόριζα τριμμένη και 4 κουταλιές της σούπας λάδι.
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα μαζί τα υλικά και κατόπιν τηγανίζουμε τις πατάτες στη φριτέζα ή τις ψήνουμε στο φούρνο.
Είναι υπέροχο συνοδευτικό για όλα τα είδη κρεάτων και σαν σνακ για μπύρα.
ΠΗΓΗ http://syntages-tv.blogspot.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου