Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΦΕΤΑ


ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΦΕΤΑ










αλεύρι 200 γρ.
βούτυρο λιωμένο 200 γρ.
αυγά 6
γάλα 6 κ.σ.
τυρί κίτρινο τριμμένο 200 γρ.
μπέικιν παουντερ 1κ.γ.
αλάτι 1 πρέζα
μπέικον 200 γρ.
πιπεριές πολύχρωμες 1/2 κούπα
φέτα 150 γρ.
ελιές 20

Ανακατέψτε τα αυγά, το βούτυρο , το αλεύρι, το μπέικιν , το αλάτι , το γάλα και το τυρί. Αφήστε το μείγμα να ξεκουραστεί για 1 ώρα. Βάλτε το μισό από το μείγμα σε ένα ταψάκι και αραδιάστε από πάνω την φέτα, το μπέικον, τις ελιές και τις πιπεριές. Καλύψτε με το υπόλοιπο μείγμα και ψήστε στους 170 c μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια του. Αφήστε το να κρυώσει 30 λεπτά και μετά ξεφορμάρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου