ΚΟΥΤΣΟΥΝΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
Υλικά
- 1 κιλό κουτσουνάδες τρυφερές (παπαρούνες, το χορτάρι τους)
- 2 κρεμμύδια
- ½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι
- αλάτι, πιπέρι
- δυόσμο
- αλεύρι (όσο πάρουν)
Εκτέλεση
- Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες κουτσουνάδες και τις αφήνουμε να μαραθούν σε σιγανή φωτιά.
- Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το δυόσμο.
- Βγάζουμε το μείγμα από τη φωτιά και ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να γίνει ζύμη για κεφτέδες.
- Αλευρώνουμε τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε.
ΠΗΓΗ http://greekcook.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου