Κοτόπουλο με χρωματιστές πιπεριές
ΥΛΙΚΑ
Για πέντε άτομα:
• Κοτόπουλο φιλέτο σε κύβους (στήθος)
• Πιπεριές κόκκινες, κίτρινες, πορτοκαλί
• Κρεμμύδι
• Ντοματοχυμό
• Αλάτι, πιπέρι, τσίλι, πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζετε το κοτόπουλο. Ρίχνετε τις πιπεριές και το κρεμμύδι να τσιγαριστούν, αφού τα έχετε κόψει σε λωρίδες.
Προσθέτετε τον ντοματοχυμό, νερό, αλάτι, πιπέρι, τσίλι και πάπρικα.
Χαμηλώνετε τη φωτιά και τα αφήνετε να βράσουν για μια ώρα περίπου.
Το συνοδεύετε με ρύζι ή με ό,τι άλλο θέλετε.
ΥΛΙΚΑ
Για πέντε άτομα:
• Κοτόπουλο φιλέτο σε κύβους (στήθος)
• Πιπεριές κόκκινες, κίτρινες, πορτοκαλί
• Κρεμμύδι
• Ντοματοχυμό
• Αλάτι, πιπέρι, τσίλι, πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζετε το κοτόπουλο. Ρίχνετε τις πιπεριές και το κρεμμύδι να τσιγαριστούν, αφού τα έχετε κόψει σε λωρίδες.
Προσθέτετε τον ντοματοχυμό, νερό, αλάτι, πιπέρι, τσίλι και πάπρικα.
Χαμηλώνετε τη φωτιά και τα αφήνετε να βράσουν για μια ώρα περίπου.
Το συνοδεύετε με ρύζι ή με ό,τι άλλο θέλετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου