Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι
Μία συνταγή για ελαφριά και πεντανόστιμη σαλάτα.
Υλικά:
750 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
900 γρ. παντζάρια
ελαιόλαδο
βαλσάμικο ξίδι
αλάτι
ψιλοκομμένα καρύδια
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα παντζάρια χωρίζουμε τους βολβούς από τα φύλλα και τα βλαστάρια και τα βράζουμε.
Αφού βράσουν κόβουμε τους βολβούς σε μικρά κομμάτια.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα παντζάρια το γιαούρτι, όλα τα άλλα υλικά και ανακατεύουμε καλά ωσότου να ομογενοποιηθούν όλα μαζί και γίνουν σαν παχύρευστη αλοιφή.
(Λάδι , αλάτι, ξύδι και καρύδια βάζουμε τόσα όσο να προσαρμόσουμε την σαλάτα στη γεύση μας ).
750 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
900 γρ. παντζάρια
ελαιόλαδο
βαλσάμικο ξίδι
αλάτι
ψιλοκομμένα καρύδια
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα παντζάρια χωρίζουμε τους βολβούς από τα φύλλα και τα βλαστάρια και τα βράζουμε.
Αφού βράσουν κόβουμε τους βολβούς σε μικρά κομμάτια.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα παντζάρια το γιαούρτι, όλα τα άλλα υλικά και ανακατεύουμε καλά ωσότου να ομογενοποιηθούν όλα μαζί και γίνουν σαν παχύρευστη αλοιφή.
(Λάδι , αλάτι, ξύδι και καρύδια βάζουμε τόσα όσο να προσαρμόσουμε την σαλάτα στη γεύση μας ).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου