ΤΗΓΑΝΙΑ ΧΟΙΡΙΝΗ
Η τηγανιά γίνεται από χοιρινό κρέας πισινού ποδιού, κομμένο κομμάτια και τσιγαρίζετε πιπεριές σε τηγάνι .
Υλικά
• 1 κιλό χοιρινό κρέας από το πίσω πόδι(στρόγγυλο )
• 1 πιπεριά πράσινη
• 1 φλιτζάνι νερό
• 1φλιτζανακι ελαιόλαδο
• Χυμός 1 λεμονιού
• Αλάτι
• Ρίγανη
Εκτέλεση
Πλένετε το κρέας με κρύο νερό το στραγγίζετε και το κόβετε κομματάκια 2 πόντων τα τοποθετείτε σε ένα (μικρό τηγάνι), ρίχνετε το νερό μέχρι να σκεπάσει και τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν και να σωθεί το νερό . Ρίχνετε το λάδι και τσιγαρίζετε το ψιλοκομμένη πιπεριά τα ανακατεύετε μέχρι να πιάσει κρούστα το κρέας, πασπαλίζετε με αλάτι , ρίγανη και ραντίζετε με το χυμό λεμονιού .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου