Κάντε το μπαγιάτικο ψωμί φρέσκο στο πι και φι!
Σε όλους μας έχει τύχει να περισσέψει λίγο ψωμί από προηγούμενες μέρες! Επειδή όμως δεν θέλουμε να το πετάξουμε, εκτός από το να το ψήσουμε στο φούρνο ή στη τοστιέρα, μπορούμε εύκολα να το ξανακάνουμε το ίδιο μαλακό και γευστικό όπως το πήραμε!!!
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τυλίξουμε το ψωμί μας σε μια υγρή πετσέτα και να το βάλουμε στο φούρνο στους 120 βαθμούς για κανά 10λεπτο!!!
Το φρεσκοφουρνισμένο σας ψωμάκι είναι έτοιμο!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου