ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ!
1 κιλό αλεύρι 200γραμ.βούτυρο 1 ποτήρι καλαμποκελαιο 1 ποτήρι ελαιόλαδο 2 ποτήρια σουσάμι ψημένο 2 ποτήρια ζάχαρη 1 ποτήρι γιανασουν(Γλυκάνισο)τριμμένο 1 φακελάκι μπεικινπαουντερ Νερό για το ζύμωμα 2 ποτήρια περίπου ζυμωνουμε όλα τα υλικά μαζί να είναι η ζύμη μαλακια πλάθουμε όπως μελομακάρονα ψηνομε στους 200 βαθμ. μέχρι να ροδισουν λίγο Καλή επιτυχία!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου