ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΒΡΑΣΤΑ ΜΕ... ΝΟΣΤΙΜΙΑ!
Υλικά:
1/2 κιλό τρυφερά σπαράγγια
Λαδολέμονο: 2 μέρη λάδι, 1 μέρος χυμό λεμονιού λίγο αλάτι λίγο πιπέρι λίγο μαϊντανό ψιλοκομένο(προεραιτικά)
Εκτέλεση:
Καθαριστε τα σπαραγγια και πλύντε τα.
Ρίξτε τα σε νερό που βραζει και βράστε τα 5-6 λεπτά.
Στραγγίστε τα, αραδιάστε τα σε πιατέλα και περιχύστε τα με λαδολέμονο που φτιάχνετε ανακατεύοντας τα υλικά σε ένα μπολ με καλό κλείσιμο - κουνήστε δυνατα να ανακατευθούν καλά. Περιχύστε με λαδόξυδο τα σπαράγγια. Αυτό είναι όλο? Δύσκολο?
Υλικά:
1/2 κιλό τρυφερά σπαράγγια
Λαδολέμονο: 2 μέρη λάδι, 1 μέρος χυμό λεμονιού λίγο αλάτι λίγο πιπέρι λίγο μαϊντανό ψιλοκομένο(προεραιτικά)
Εκτέλεση:
Καθαριστε τα σπαραγγια και πλύντε τα.
Ρίξτε τα σε νερό που βραζει και βράστε τα 5-6 λεπτά.
Στραγγίστε τα, αραδιάστε τα σε πιατέλα και περιχύστε τα με λαδολέμονο που φτιάχνετε ανακατεύοντας τα υλικά σε ένα μπολ με καλό κλείσιμο - κουνήστε δυνατα να ανακατευθούν καλά. Περιχύστε με λαδόξυδο τα σπαράγγια. Αυτό είναι όλο? Δύσκολο?
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου