ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ!
Πλένουμε τα φύλλα πολύ καλά και τα σκουπίζουμε ελαφρά. Τα τοποθετουμε μαζί με τη ζάχαρη και τη ρετσίνα σε μεγάλο βάζο και τα ξεχνάμε στον ήλιο. Κάθε 2-3 μέρες ανακατεύουμε. Όταν είναι έτοιμο σουρώνουμε και αποθηκεύουμε σε καθαρό αποστειρωμένο μπουκάλι. Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου