Κορμός λευκός
Αν θέλετε ενα γλυκο ευκολο, οικονομικό αλλα πανω απ´ολα νόστιμο τότε τι άλλο απο τον αγαπημένο μας κορμό; Ειναι πεντανοστιμος και σε λευκη έκδοση. Πάμε λοιπόν να τον φτιάξουμε.
Υλικα
2 πακέτα πτι μπερ
1 βιταμ ( πλάκα)
1 κουτί ζαχαρουχο γαλα
200 γρ. Λευκη σοκολατα
Μισο φλιτζανακι του ελληνικού ζάχαρη αχνη
Λιγη μαύρη σοκολατα για να τρίψουμε απο πανω
καρύδια ή φυστικια αιγινης προαιρετικά
Εκτελεση
Λιωνω την λευκη κουβερτουρα σε μπεν μαρι.
Σε ενα μεγαλο μπολ σπαω τα μπισκοτα με τα χερια
Στο ιδιο μπολ προσθετω το ζαχαρουχο, το βούτυρο, την αχνη και την λιωμενη σοκολατα (ξηρούς καρπους).
Ανακατευω πολυ καλα με το χέρι ή με ενα κουταλι. Στρώνω αντικολλητικο χαρτί και τοποθετώ το μίγμα σε σχημα (σαλαμι) τρίβω απο πανω με έναν Τρίφτη λίγη μαύρη σοκολατα, διπλωνω σφιχτα σαν καραμελα Το βάζω στην κατάψυξη και έτοιμο τόσο απλά και ευκολα. Καλο θα ηταν να το συντηρουμε στην κατάψυξη και οταν θελουμε να κόψουμε το βγάζουμε 5 λεπτά νωρίτερα.
Ελπιζω να σας αρέσει
Αν θέλετε ενα γλυκο ευκολο, οικονομικό αλλα πανω απ´ολα νόστιμο τότε τι άλλο απο τον αγαπημένο μας κορμό; Ειναι πεντανοστιμος και σε λευκη έκδοση. Πάμε λοιπόν να τον φτιάξουμε.
Υλικα
2 πακέτα πτι μπερ
1 βιταμ ( πλάκα)
1 κουτί ζαχαρουχο γαλα
200 γρ. Λευκη σοκολατα
Μισο φλιτζανακι του ελληνικού ζάχαρη αχνη
Λιγη μαύρη σοκολατα για να τρίψουμε απο πανω
καρύδια ή φυστικια αιγινης προαιρετικά
Εκτελεση
Λιωνω την λευκη κουβερτουρα σε μπεν μαρι.
Σε ενα μεγαλο μπολ σπαω τα μπισκοτα με τα χερια
Στο ιδιο μπολ προσθετω το ζαχαρουχο, το βούτυρο, την αχνη και την λιωμενη σοκολατα (ξηρούς καρπους).
Ανακατευω πολυ καλα με το χέρι ή με ενα κουταλι. Στρώνω αντικολλητικο χαρτί και τοποθετώ το μίγμα σε σχημα (σαλαμι) τρίβω απο πανω με έναν Τρίφτη λίγη μαύρη σοκολατα, διπλωνω σφιχτα σαν καραμελα Το βάζω στην κατάψυξη και έτοιμο τόσο απλά και ευκολα. Καλο θα ηταν να το συντηρουμε στην κατάψυξη και οταν θελουμε να κόψουμε το βγάζουμε 5 λεπτά νωρίτερα.
Ελπιζω να σας αρέσει
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου