ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ!
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά για τη φάβα και βράζουμε σε σιγανή φωτιά. Μόλις η φάβα πιει όλο το νερό, αποσύρουμε την κατσαρόλα από το μάτι της κουζίνας, αφαιρούμε το φύλλο δάφνης και την αφήνουμε να κρυώσει.
Εν συνεχεία, βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για τους κεφτέδες και ζυμώνουμε για λίγη ώρα. Πλάθουμε τους κεφτέδες, τους πανάρουμε με ψιλό σιμιγδάλι και τους τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν απ’ όλες τις πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου