Μανιτάρια γεμιστά με κοτόπουλο
Υλικά:
4 μεγάλα μανιτάρια portobello 8 μικρότερα
Εκτέλεση:
Καθαρίστε καλά τα μανιτάρια, αφαιρέστε σε βάθος τα κοτσάνια και σκουπίστε τα. (μην τα πλένετε εσωτερικά διότι τραβούν νερό) Με το δάχτυλό σας πιέστε να λιώσει λίγο το εσωτερικό τους, ώστε να κάνουμε περισσότερο χώρο για γέμιση.
Υλικά:
4 μεγάλα μανιτάρια portobello 8 μικρότερα
200 γρμ. στήθος κοτόπουλο (χωρίς δέρμα)
4 κουτ. σ. λευκό ξηρό κρασί
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 καρότο μικρό
1 κουτ. σ. πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κουτ. σ. άνηθο ψιλοκομμένο
80 γρμ. κρέμα γάλακτος
1 πρέζα κάρυ
αλάτι (προαιρετικά)
πιπέρι
1/2 κύβο ζωμό κότας
1 κουτ. σ. μουστάρδα απαλή, (αν το θέλετε πικάντικο βάλτε καυτερή)
λίγο ελαιόλαδο
100 γρμ. παρμεζάνα, η ρεγκάτο, ή άλλο τυρί που λιώνει, της αρεσκείας σας.
Εκτέλεση:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου