ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ!
Βράζουμε τις πατάτες και τις πατάμε με ένα πιρούνι. Σοτάρουμε για λίγο το κρεμμύδι και το προσθέτουμε στις πατάτες. Ανακατεύουμε στο μείγμα τα τυριά, τον μαϊντανό, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και ζυμώνουμε. Αναμειγνύουμε το καβουρδισμένο σουσάμι με την τριμμένη φρυγανιά. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια, τα περνάμε από το ασπράδι και έπειτα από το σουσάμι με τη φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για 4 λεπτά και από τις δυο πλευρές. Τοποθετούμε σε πιατέλα με χαρτί κουζίνας, σερβίρουμε με σαλάτα πλυμένη και στεγνωμένη καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου