http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr/search/label/%CE%98%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΡΑΧΑΝΑΣ




ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ Ο ΞΙΝΟΣ Ο 



ΕΥΚΟΛΟΣ !!ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 



ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ!!!!!




1 ΚΙΛΟ ΚΟΡΚΟΤΟ
3 ΚΙΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Η ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
250 ΓΡΑΜ.ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ
1 ΧΟΥΦΤΑ ΑΛΑΤΙ
1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΞΥΛΙΝΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΕΙ.ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΒΡΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΚΟΤΟ,ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΣΜΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΞΥΝΙΣΕΙ.ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ.ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΧΑΝΑ ΜΑΣ!!!


ΠΗΓΗ  https://www.facebook.com/pinelopi.kapa.5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου