ΠΙΣΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ Η ΖΑΧΑΡΗ!!!
500 ΓΡ,ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΞΙΝΟ Η ΓΑΛΑ
3 ΑΥΓΑ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΔΙ
1 ΚΟΥΤ.ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΑΛΑΤΙ
1 ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΜΑΓΙΑ
1 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΤΥΡΙ Η ΖΑΧΑΡΗ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ!ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ.ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΜΑΣ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ Η ΖΑΧΑΡΗ.ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΖΥΜΩΝΟΥΜΕ!!ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΙΤΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΛΑΔΙ!!
500 ΓΡ,ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΞΙΝΟ Η ΓΑΛΑ
3 ΑΥΓΑ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΔΙ
1 ΚΟΥΤ.ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΑΛΑΤΙ
1 ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΜΑΓΙΑ
1 ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΤΥΡΙ Η ΖΑΧΑΡΗ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΥΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ!ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ.ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΜΑΣ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ Η ΖΑΧΑΡΗ.ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΖΥΜΩΝΟΥΜΕ!!ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΙΤΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΛΑΔΙ!!
ΠΗΓΗ https://www.facebook.com/pinelopi.kapa.5
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑπάντησηΔιαγραφή