ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΤΣΑ!!!
Η ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 250 ΜL ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ.ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΕ ΒΑΖΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΥΛΙΚΑ!!!ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ!!
250 ML ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
1/3 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ ΡΙΓΑΝΗ(ΒΑΖΩ 2 ΚΛΑΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ)
1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟ(ΒΑΖΩ 5 ΦΥΛΛΑ ΠΛΑΤΥΦΥΛΛΟΥ ΦΡΕΣΚΑ)
1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΑ(ΒΑΖΩ 2 ΚΛΑΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ)
1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΣΚΟΡΔΟ(1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΦΡΕΣΚΟ)
1/4 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ Η ΚΑΥΤΕΡΗ
ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ!!
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ!!ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΖΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 150 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΗ Η ΣΑΛΤΣΑ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ!!ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!
ΠΗΓΗ https://www.facebook.com/pinelopi.kapa.5
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου