STROMBOLI ΑΡΚΕΤΑ ΝΟΣΤΙΜΟ ΣΤΡΟΜΠΟΛΙ
STRONBOLI ΣΤΡΟΜΠΟΛΙ
ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΖΥΜΗ ΑΠΛΗΣ ΠΙΤΣΑΣ Η ΨΩΜΙΟΥ .
ΜΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΥΡΙΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ..
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΨΩΜΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ ΑΛΛΑ ΤΑ STROMBOLI ΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΑΣ ..
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
3 ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
1 ΖWΑΝ
ΛΙΓΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΥΡΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΓΚΟΥΝΤΑ ΕΝΤΑΜ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ
1 ΑΥΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΛΕΙΜΑ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΨΙ .
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΓΙΑ ΖΥΜΗ
3 ΦΛ. ΑΛΕΥΡΙ
1.Κ.Γ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΦΛ. ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ
30ΓΡ.ΝΩΠΗ ΜΑΓΙΑ
3 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΣΕ ΜΠΟΛ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΚ.ΑΛΕΥΡΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ .
ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ .
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ .
ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ..
ΛΙΓΩ ΑΛΕΥΡΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ.
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ- ΖWΑΝ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ- ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ -ΛΙΓΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΑ 2 . -3 ΜΕ 4 ΤΥΡΙΑ ΓΚΟΥΝΤΑ ΕΝΤΑΜ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ .
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΡΟΛΟ ΧΤΥΠΑΜΕ ΕΝΑ ΑΥΓΟ Κ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ.
ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΔΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.
ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ...
ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΖΥΜΗ ΑΠΛΗΣ ΠΙΤΣΑΣ Η ΨΩΜΙΟΥ .
ΜΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΥΡΙΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ..
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΨΩΜΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ ΑΛΛΑ ΤΑ STROMBOLI ΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΑΣ ..
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
3 ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
ΦΡΕΣΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
1 ΖWΑΝ
ΛΙΓΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΥΡΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΓΚΟΥΝΤΑ ΕΝΤΑΜ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ
1 ΑΥΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΛΕΙΜΑ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΨΙ .
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΓΙΑ ΖΥΜΗ
3 ΦΛ. ΑΛΕΥΡΙ
1.Κ.Γ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΦΛ. ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ
30ΓΡ.ΝΩΠΗ ΜΑΓΙΑ
3 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΣΕ ΜΠΟΛ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΚ.ΑΛΕΥΡΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ .
ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ .
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ .
ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ..
ΛΙΓΩ ΑΛΕΥΡΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ.
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ- ΖWΑΝ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ- ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ -ΛΙΓΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΑ 2 . -3 ΜΕ 4 ΤΥΡΙΑ ΓΚΟΥΝΤΑ ΕΝΤΑΜ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ .
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΡΟΛΟ ΧΤΥΠΑΜΕ ΕΝΑ ΑΥΓΟ Κ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ.
ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΔΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.
ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ...
ΠΗΓΗ http://wwwirida.blogspot.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου