ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ!
1 ΚΙΛΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΚΙΜΕΛΟ(ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ) 1 Κ.ΖΑΧΑΡΗ(ΒΑΖΩ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΞΙΝΗ Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ) 1 ΦΥΛΛΟ ΑΜΠΑΡΟΡΙΖΑΣ1/2 ΧΥΜΟ ΕΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ!!
ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΚΙΜΕΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΕΡΑΚΙ!!ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΙΒΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΥΠΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΗ Η ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ!!! ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΜΑΖΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΑΣ! ΞΑΦΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΣΕΙ Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΑΣ(ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ)ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΠΑΡΟΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ!! ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΒΑΖΑ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ!!! ΠΗΓΗPinelopi Kapageridou
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου