ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1 Άλειψε πρώτα το χωριάτικο φύλλο σου με λίγο Βιτάμ και στρώσ’το σε ένα ταψί αλειμμένο ελαφρώς με το Bιτάμ (φρόντισε οι άκρες του φύλλου να εξέχουν). 2 Ανακάτεψε τις πατάτες, το πράσο, το κρεμμύδι και το αλεύρι σε μια λεκάνη, άλειψε πάλι με το Bιτάμ, ρίξε τη γέμιση στο ταψάκι και σκέπασε με το δεύτερο χωριάτικο φύλλο. 3 Δεν απομένει παρά να ψήσεις σε μέτριο φούρνο για περίπου 1 ώρα και να απολαύσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου