Αγριογούρουνο με δαμάσκηνα, λάχανο και μήλα με σάλτσα απο κόκκινο κρασί
Υλικά (για 4 άτομα)
• 1 κιλό Φιλέτο Αγριογούρουνο
• ½ ποτήρι Ελαιόλαδο
• 2 σκελίδες Σκόρδο ψιλοκομμένο
• Μπαχαρικά (Βασιλικό + Ρίγανη + Θυμάρι)
• 100γρ Βούτυρο
• 350γρ Μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
• 350γρ Λάχανο (κραμπί) κομμένο σε λεπτές φέτες
• 200γρ Δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι και κομμένα σε λεπτές φέτες
• 1 κουταλιά σούπας Σκόνη Κάρι (curry powder)
• 500γρ Πουρές Γλυκοπατάτας (προσθήκη φρέσκιας κρέμας προαιρετική)
• Αλάτι & Πιπέρι
Σάλτσα Μανιταριών
• 50γρ Βούτυρο
• 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 200γρ Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
• 300ml Κόκκινο Κρασί Shiraz
• 50ml Μπράντι
• 300ml Ζωμό Βοδινό
• Αλάτι & Πιπέρι
Υλικά (για 4 άτομα)
• 1 κιλό Φιλέτο Αγριογούρουνο
• ½ ποτήρι Ελαιόλαδο
• 2 σκελίδες Σκόρδο ψιλοκομμένο
• Μπαχαρικά (Βασιλικό + Ρίγανη + Θυμάρι)
• 100γρ Βούτυρο
• 350γρ Μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
• 350γρ Λάχανο (κραμπί) κομμένο σε λεπτές φέτες
• 200γρ Δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι και κομμένα σε λεπτές φέτες
• 1 κουταλιά σούπας Σκόνη Κάρι (curry powder)
• 500γρ Πουρές Γλυκοπατάτας (προσθήκη φρέσκιας κρέμας προαιρετική)
• Αλάτι & Πιπέρι
Σάλτσα Μανιταριών
• 50γρ Βούτυρο
• 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 200γρ Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
• 300ml Κόκκινο Κρασί Shiraz
• 50ml Μπράντι
• 300ml Ζωμό Βοδινό
• Αλάτι & Πιπέρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου