http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr/search/label/%CE%98%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE
(Μετακίνηση σε …)
Αρχική σελίδα
GOURMET ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
ΝΗΣΤΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΓΙΟΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΣΑΛΑΤΕΣ
ΠΙΤΕΣ
ΠΙΤΑΚΙΑ
ΨΩΜΙ
ΣΟΥΠΕΣ
ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
ΧΟΙΡΙΝΟ
ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ
ΓΛΥΚΑ-ΠΑΓΩΤΑ-ΓΡΑΝΙΤΕΣ
ΓΛΥΚΑ
ΚΕΙΚ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ-ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΑΤΑ
▼
Κοφτάδες (Ποντιακοί ντολμάδες)
Κοφτάδες (Ποντιακοί ντολμάδες)
Οι ποντιακοί ντολμάδες ή κοφτάδες, είναι ένα πολύ δημοφιλές φαγητό για τους Πόντιους. Είναι πολύ νόστιμοι και αξίζει να τους δοκιμάσετε. Υλικά 1 κιλό μαύρα λάχανα (πωλούνται στις λαϊκές αγορές σε φύλλα) 1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα Μισό ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος ½ ποτήρι νερού ρύζι γλασέ ½ ποτήρι νερού ελαιόλαδο 1 κουταλιά τοματοπελτέ Αλάτι – πιπέρι Εκτέλεση Ζυμώνουμε καλά τα υλικά, όλα μαζί. Παίρνουμε ένα - ένα τα φύλλα του λάχανου και τυλίγουμε ντολμάδες. Τους τοποθετούμε στην κατσαρόλα και ρίχνουμε νερό μέχρι να καλυφθούν. Σιγοβράζουμε για 45΄ περίπου. Καλή σας όρεξη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου